Tanulj velünk otthonról!

Tanulj velünk otthonról! Online szintfelmérés és online nyelvtanfolyamok.

Az idei tanévben két újdonsággal is jelentkezünk a nyelvtanulni vágyók számára:

1. online szintfelmérés - ha nem tudsz részt venni az előre meghirdetett szintfelmérőn, vagy kényelmesebbnek tartod otthon kitölteni a tesztet, amely felméri a jelenlegi tudásszinted az adott nyelvből, ezt megteheted honlapunkon keresztül, az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-zMOu5wBW5DL87VXmeusDR662Ef-IgKYaTJzrIZhA31ohQ/viewform

A teszt kitöltése során kérjük mindenképp tüntesd fel az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk az eredményről, a csoportbeosztásról, az órák időpontjáról és helyszínéről.

 

2. online/kombinált tanfolyamok - az idei tanévben online és kombinált tanfolyamokat is hirdetünk, amelyek keretén belül a klasszikus osztálytermi oktatás mellett online órákon is gyarapíthatod nyelvtudásodat. Az online órák segítségével otthoni környezetben is igénybe veheted nyelvóráinkat, időt és energiát sprórolva meg azzal, hogy nem szükséges felkeresned nyelviskolánkat. A kombinált tanfolyamok esetében a klasszikus osztáytermi órákat olline órákkal egészítjük ki, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a nyelvtanulást.

Német nyelvvizsga: Karrier, lehetőség, egzisztencia

A világszerte ismert müncheni központú Goethe Intézet 13 éve van jelen Komáromban a 8 szlovákiai nyelvvizsga-központ egyikeként. A komáromi Szakképző és Felnőttképzési Intézet (SZAKI) nyelviskolájában megszerezhetőek a Goethe Intézet nemzetközileg elismert nyelvvizsgái B1, B2 és C1 szinten. A tanulási célok és a tananyag a Közös Európai Referenciakerethez igazodnak. Nyelviskolánk általános és vizsgafelkészítő tanfolyamokat kínál kezdőknek és haladóknak, tanulóknak és felnőtteknek valamennyi szinten.

Bővebben...

CNC gépek programozása - BIONYTALAN IDEIG ELNAPOLVA!

Figyelem: A 2020. áprilisra tervezett „CNC gépek programozása” tanfolyamunkat a COVID-19 vírus kapcsán kialakult helyzet miatt bizonytalan ideig elnapoljuk. A tanfolyam kezdetét a későbbiekben honlapunkon közzétesszük.

Tudnivalók a tanfolyammal kapcsolatban:

A tanfolyam 66 órás, ára 406 EUR  (munkanélküliek számára a KOMPAS+ támogatás igénybe vételével akár ingyenes is lehet), a résztvevők akkreditált bizonyítványt kapnak. 

A tanfolyam kezdete: 

Jelentkezési határidő:

Érdeklődni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0907/483 019 telefonszámon lehet, a tanfolyam részletes leírását a "CNC gépek programozása" menüpont alatt találják.

 

Jelentkezési időszak - nyelvtanfolyamok a 2020/21-es tanév első félévére

 

Várjuk jelentkezésüket a 2020/2021-es tanév első félévében induló nyelvtanfolyamainkra.

Szokásainkhoz hűen szeptemberben ismét tartunk egy ingyenes szintfelmérőt jelentkezőink számára, ahol felmérhetik aktuális nyelvtudásukat.

Ingyenes szintfelmérés 2020. szeptember 16-án 16:30 ó., Pedagógus Ház (Fürdő u. 6.)

On-line szintfelmérés: 2020. szeptember 7-től folyamatosan, honlapunkon keresztül.

 

Bővebben...

Adobe Photoshop alapok

Az Adobe Photoshop a legismertebb és legprofesszionálisabb képszerkesztő alkalmazás, fotósok, webdesignerek, grafikusok és kiadványszerkesztők legkedveltebb és leggyakrabban használt programja.

Ezt a tanfolyamot azok számára hirdettük meg, akik szeretnének megismerkedni ezzel a képszerkesztő programmal, és elsajátítani a digitális képfeldolgozás és képalkotás alapjait, a Photoshop által kínált képszerkesztési és retusálási lehetőségeket, „trükköket”. A résztvevők megismerkednek az Adobe Photoshop program kezelésével, úgy mint: a PS beállításai, kijelölés, a kép szerkesztése, méretezése, ecsetkezelés, maszkolás, rétegek stb.

Bővebben...

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók