CNC gépek programozása

Az oktatás során a résztvevők megtanulják beállítani a szükséges szerszámokat, készülékeket és a munkadarabot, bemérni a nullapontokat (készülék, munkadarab, szerszám), meghatározni a CNC programhoz szükséges kontúrpontok koordinátáit, betáplálni a CNC programot a megmunkáló gép vezérlőjébe, elvégezni a szükséges programteszteket, megkeresni és kijavítani az esetleges programhibákat, önállóan és biztonságosan kezelni CNC szerszámgépeket. 

Bővebben...

Könyvelés

A tanfolyamot elvégzők elsajátítják a könyvelés alapjait – jelentését és működését. Ismerni fogják az alapfogalmakat, mint a tulajdon, kiadás, jövedelem, nyereség, veszteség és a könyvelés metodikus elemeit. Megismerkednek az egyes könyvelési osztályokkal is.

Jelenleg nem aktuális.

Bővebben...

3D modellezés

Tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a modern 3D-s (térbeli) számítógépes modellezési technikák alapjait és gyakorlati alkalmazását. A résztvevők megismerkednek: a ProDESKTOP tervező program használatával, az alapvető testmodellezési eljárásokkal, a vázlatkészítés és a kényszerek alkalmazásának lehetőségeivel, a rajzkészítés technikáival és a felületmodellezés alapjaival, 3D – 2D kapcsolatával, összeállítási modellek és egyszerű animációk készítésével.

Jelenleg nem aktuális.

Bővebben...

Kattints rá Nagyi!

Az internet használatának elsajátítása idős korban. 20 órás gyakorlatorientált workshop az elektronikus kommunikáció elsajátítására. A részvétel előképzettséget nem igényel. Ízelítő a tematikából: A számítógép használata, az internetezés alapjai, internetes böngészés, kapcsolatteremtés és levelezés az interneten.

Bővebben...

Folytassa Nagyi!

További kalandozások az internet világában. 20 órás programunkat követően biztos nem jön zavarba, ha a következőket hallja: multimédia, e-ügyintézés, internetes telefonálás, digitális fényképezés, saját weblap elkészítése.

Jelenleg nem aktuális.

Bővebben...

Hálóra haver!

Egy gyakorlatorientált workshop gyerekeknek. A 25 órás tanfolyam elvégzése után a gyermekek közös csereprogramon vesznek részt, ahol a határon túli területek (Magyarország) kulturális értékeit közösen fedezik fel, digitalizálják, majd publikálják azokat az interneten.

Jelenleg nem aktuális.

Bővebben...

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók