Tanáraink

Monika Veselá

Monika Veselá vagyok. Aki ismer tudja, hogy a nevemhez mindíg hű vagyok. A vidámság nem csak az életem, de a tanári hivatásom része is.  Szeretem a munkámat, szeretek motiválni, kreatívnak  lenni és kreativitásra ösztönözni

Bővebben...

Petheő Boglárka

Petheő Boglárka vagyok, a Szegedi Tudományegyetemen végeztem angol nyelv és irodalom bölcsész és tanár szakon 2002-ben. Az elmúlt 10 évben közép- és felsőoktatási intézményekben, valamint nyelviskolákban tanítottam és tanítok angol nyelvet, készítettem és készítek fel különböző nemzetközi nyelvvizsgákra diákokat.

Bővebben...

Kálmán Cyntia

Kálmán Cyntia, a komáromi Munka Utcai Alapiskola tanára vagyok. Diplomát a Selye János Egyetem Tanárképző Karán szereztem angol nyelv és irodalom és történelem szakon.

Bővebben...

Ollé Edit

Ollé Edit, a komáromi Ipari Szakközépiskola tanára és a Goethe Intézet akkreditált vizsgáztatója vagyok. Diplomát a pozsonyi Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karán „Felnőtt nevelés és képzés“, valamint a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Társadalomtudományi Karán „Német nyelv és irodalom“ szakokon szereztem.

Bővebben...

Szénássy Edit

Szénássy Edit vagyok, a Selye János Gimnázium tanára. A Goethe Intézet és a DSD II. akkreditált vizsgáztatója vagyok. Diplomát a pozsonyi Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem „Könyvtár és tudományos információ” szakon, valamint a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Társadalomtudományi Karán „Német nyelv és irodalom“ szakon.

Bővebben...

Bottyán Évi

 

 

 

 

 

 

Bottyán Évi vagyok, középiskolai szlovák szakos tanárnő. Mikor éppen nem tanítok, alkotok. Ha nem alkotok, olvasok. Ha nem alkotnék és nem olvasnék, akkor mintha nem is léteznék. 

Bővebben...

Mészáros Tímea

Mészáros Tímea vagyok, az Ipari Szakközépiskola tanára. 2002-ben végeztem a Pozsonyi Comenius Egyetem magyar-angol szakán. Azóta angoltanárként dolgozom, oktattam alap-, közép- és felsőfokú oktatási intézményben, valamint nyelviskolában is. Az ECL nemzetközi nyelvvizsga-rendszer akkreditált vizsgáztatója vagyok angol nyelvből.

Bővebben...

Szakképző és Felnőttképzési Intézet

Elérhetőségeink: 

Levelezési cím:
Stavbárov 8/8
Komárno 945 01
Slovensko
 
Ügyfélfogadás:
Ipari Szakközépiskola,
1. emelet, 109-es iroda
Petőfiho 2, Komárno 945 01
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8–15:30 ó.
  
Mobilszám:
00421 907 483 019
(Személyes találkozás előzetes egyeztetés alapján)
 

Kapcsolattartók